Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις

 • Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε στο PRIVILEGE Kindergarten έχει σκοπό να βοηθήσει την ομαλή, ισόρροπη και πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και την κοινωνικοποίηση τους.

  Ταυτόχρονα όμως, είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα δραστηριοτήτων το οποίο παρέχει στα παιδιά τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άρτια παιδεία και εκπαίδευση, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις πολυποίκιλες και, συνεχώς, μεταβαλλόμενες προκλήσεις και απαιτήσεις της εποχής μας.

 • Αθλητικά

  Τένις, κολύμβηση, γυμναστική, χορός
  «Νους υγιής εν σώματι υγιή». Δίνουμε στα παιδάκια τη δυνατότητα να μάθουν το σώμα τους, να το αγαπήσουν, να το ασκήσουν και να το προστατεύσουν. Να μάθουν να προσπαθούν, να αγωνίζονται, να κερδίζουν και να χάνουν, να συμμετέχουν ομαδικά σε προσπάθειες, να βάζουν στόχους στη ζωή τους. Για το σκοπό αυτό το PRIVILEGE Kindergarten, σε συνεργασία με ειδικευμένους γυμναστές, οργάνωσε και εφαρμόζει αθλητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και δυνατότητες των μικρών παιδιών. Τα προγράμματα κολύμβησης, μίνι τένις, ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, ολυμπιακών αθλημάτων γίνονται στον φιλικό και οικείο για τα παιδιά χώρο του σχολείου.

  Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, τα όργανα και τα βοηθητικά μέσα είναι από υλικά ασφαλή, ποιοτικά και πιστοποιημένα. Η μεθοδολογία βασίζεται στην αφομοίωση των κινήσεων από τα παιδιά με βάση την παιγνιώδη μορφή των ασκήσεων. Το ασκησιολόγιο είναι εμπλουτισμένο με ποικιλία παιχνιδιών κινητικού χαρακτήρα, εμπεριέχουν όμως ασκήσεις του κανονικού αθλήματος. Η παρουσία και η προσωπική φροντίδα των δασκάλων για κάθε παιδί είναι συνεχής.

 • Αγγλικά

  Στη σύγχρονη εποχή τα Αγγλικά γίνονται όλο και περισσότερο τρόπος και στάση ζωής παρά μια απλή ξένη γλώσσα.
  Έτσι το πρόγραμμα του σχολείου μας, με την καθημερινή διδασκαλία των αγγλικών αποβλέπει στο να παρέχει στους μαθητές του τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την ικανότητα ώστε να γίνουν ενεργοί και επιτυχημένοι με τη συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια.

 • Εθνικοί και Θρησκευτικοί εορτασμοί

  Το Σχολείο μας τιμά τις εθνικές επετείους και τις μεγάλες θρησκευτικές γιορτές με ειδικό πρόγραμμα, θεατρική εκδήλωση, παρέλαση κ.λπ.

 • Καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

  Το Σχολείο διοργανώνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όπως θεατρικές παραστάσεις, επιδείξεις, βραδιές γνωριμίας, φιλανθρωπικό «παζαράκι», επισκέψεις σε διάφορα ευαγή ιδρύματα και εκθέσεις για τη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς κ.λπ.

 • Εκδρομές

  Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ανάλογα με το θέμα της εβδομάδας οργανώνονται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία, εργοστάσια, πολιτιστικούς χώρους, πάρκα κτλ. Οι εκδρομές συνήθως διοργανώνονται στα όρια της Πόλης.