Εγγραφή

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για εγγραφή του παιδιού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Βάσο Κερκίδη και να κλείσετε ένα ραντεβού για ξενάγηση στον χώρο μας. Για να εγγράψετε επίσημα το παιδί σας απαιτείται η συμπλήρωση του εντύπου εγγραφής και η καταβολή ενός μη επιστρέψιμου τέλους εγγραφής 100 ευρώ. Θα χρειαστεί επίσης να προσκομίσετε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού σας και το βιβλιάριο εμβολιασμού του.

ΟΜΑΛΗ ΕΝΤΑΞΗ

Όσοι γονείς έχετε παιδάκι που έρχεται για πρώτη φορά στο σχολείο θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το πιτσιρίκι σας μπήκε πλέον σε σχολικό χώρο, ο οποίος έχει τους δικούς του κανόνες για όλα τα παιδιά. Αποφύγετε, λοιπόν, τις διάφορες διαπραγματεύσεις σχετικά με το ωράριο ή το τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει στο σχολείο, αφήστε τη νηπιαγωγό να θέσει τους κανόνες και στηρίξετε την. Το παιδί ακολουθεί πλέον το πρόγραμμα της ομάδας και όχι το δικό του! Είναι πια ένας μικρός μαθητής! Φυσικά, σε ιδιαίτερες περιπτώσεις που το παιδάκι χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια στην προσαρμογή, οι νηπιαγωγοί θα το συζητήσουν οι ίδιες μαζί σας, εφόσον χρειάζεται να εφαρμόσετε κάτι πιο εξειδικευμένο.

Έχετε υπόψη σας ότι γενικά η περίοδος που τα παιδάκια αυτής της ηλικίας χρειάζονται για να προσαρμοστούν, μπορεί να εκτείνεται από μερικές ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες. Τέλος, μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τη δασκάλα για τυχόν ζητήματα που αφορούν την υγεία του παιδιού σας ή δυσκολίες στο περιβάλλον του που θα πρέπει να γνωρίζουν.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προετοιμάζετε το παιδί σας με θετικά μηνύματα για το νηπιαγωγείο. Αφήστε το να νιώσει ελεύθερο, δείτε πώς θα συμπεριφερθεί αυθόρμητα στη νέα ομάδα και να είστε σίγουροι πως, εάν προκύψει ζήτημα, θα σας ενημερώσουμε ή θα ζητήσουμε τη δική σας συμμετοχή ως προς τη συμπεριφορά του παιδιού σας.

Γενικά, θυμηθείτε ότι το πρόγραμμα του παιδιού έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και ότι μέσα από το παιχνίδι και την ομάδα, θα μάθει πολλά πράγματα. Χαρείτε, λοιπόν, αυτή την εξέλιξη με ψυχραιμία και χαμόγελο!

Από την πρώτη κιόλας μέρα θα κληθείτε να παραδώσετε το παιδί στη δασκάλα (οποιαδήποτε δασκάλα) στην είσοδο του σχολείου και να αποχωρήσετε παρά το άγχος αποχωρισμού που πάντα υπάρχει την πρώτη φορά. Η είσοδος γονέων στις τάξεις δεν επιτρέπεται.

Για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με το σχολικό περιβάλλον, το PRIVILEGE συνήθως ακολουθεί τις πιο κάτω διαδικασίες:

Βήμα 1 Πριν την φοίτηση:

  • Σε συνεννόηση με τη διεύθυνση, επισκέπτεστε το σχολείο μαζί με το παιδί όπου, στην παρουσία σας, θα παίξει στην αυλή (για 1 ώρα περίπου) και θα γνωρίσει τον χώρο, το περιβάλλον και τους ανθρώπους (μπορεί να επαναληφθεί αν χρειάζεται)

Βήμα 2 Τις πρώτες ημέρες φοίτησης:

  • Παραδίδετε το παιδί στην είσοδο
  • Φέρνετε μαζί πρόγευμα, πανιά, ρούχα για πιθανή ανάγκη αλλάγματος
  • Μεριμνάτε για παραλαβή του παιδιού νωρίτερα από το κανονικό μέχρι να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον
  • Εάν ένα παιδί δείχνει να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να νιώσει άνετα με το σχολικό περιβάλλον, θα συνεχίσει να έρχεται στο σχολείο με μειωμένο ωράριο για ακόμα 1-2 εβδομάδες. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις που το παιδάκι χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια στην προσαρμογή, οι νηπιαγωγοί θα το συζητήσουν οι ίδιες μαζί σας

Βήμα 3 Κανονική φοίτηση

  • Αφού το παιδί προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον, γνωρίσει και εξοικειωθεί με το διδακτικό προσωπικό και τα άλλα παιδιά, νιώθει ασφάλεια και μπορεί να παραμείνει στο σχολείο για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το νηπιαγωγείο μας είναι ανοιχτό από τις 07:00 έως τις 17:30.
Το σχολείο είναι ανοιχτό από αρχές Σεπτεμβρίου έως την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου.
Το καλοκαιρινό μας σχολικό πρόγραμμα διαρκεί όλο τον Ιούλιο έως την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου (Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να ενημερώσετε εγκαίρως για τον Αύγουστο).
Το σχολείο παραμένει κλειστό τις εθνικές εορτές.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
2025-2026

ΩΡΑΡΙΟ

ΜΕΧΡΙ 13:30 ……….. 390€
ΜΕΧΡΙ 14:30 ……….. 400€
ΜΕΧΡΙ 15:00 ……….. 405€
ΜΕΧΡΙ 15:30 ……….. 410€
ΜΕΧΡΙ 16:00 ……….. 415€
ΜΕΧΡΙ 16:30 ……….. 420€
ΜΕΧΡΙ 17:00 ……….. 425€
ΜΕΧΡΙ 17:30 ……….. 450€


ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ……………………………. +30 €


ΕΞΤΡΑ

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ……….. 70€
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ (1 ΔΙΑΔΡΟΜΗ) ……….. 70€
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ (2 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) ……….. 120€


ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ……….. 250€
(μεταφορά, σίτιση, διάβασμα)


ΕΓΓΡΑΦΗ ……….. 100€

ΩΡΑΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΜΕΧΡΙ 14:30 ΜΕ 1 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ……………. 410€
ΜΕΧΡΙ 14:30 ΜΕ 2 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ……….. 415€
ΜΕΧΡΙ 14:30 ΜΕ 3 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ……….. 420€

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD