Εγκαταστάσεις

  • Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του PRIVILEGE Kindergarten κατασκευάστηκαν σε μια ήσυχη γειτονιά της Αγλαντζιάς, με βάση τις ανάγκες των παιδιών και εξασφαλίζουν την άνετη και ασφαλή κίνηση και παραμονή τους. Όλοι οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι, φυσικά φωτεινοί, προστατευμένοι με τζάμια ασφαλείας, δάπεδο ασφαλείας όπου χρειάζεται και λειτουργικοί για να κινούνται άνετα τα παιδιά. Οι νηπιαγωγοί είναι πάντα κοντά τους, για συνεχή επαφή και φροντίδα. Τα χρώματα, η μουσική, το χαμόγελο βρίσκονται παντού.

    Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του PRIVILEGE έχουν άμεση σχέση με την κουλτούρα του σχολείου και την ποιότητα του χρόνου που περνούμε σε αυτό, εμείς, τα παιδιά και το προσωπικό. Τα παιδιά που φιλοξενούμε είναι σε ηλικία στην οποία δέχονται σημαντικές αναπτυξιακές αλλαγές. Ότι βλέπουν, ακούνε, μυρίζονται, διαισθάνονται αποθηκεύεται και τα διαμορφώνει.

  • Το σχολείο μας είναι ευάερο και ευήλιο, με πράσινες αυλές, γήπεδο, πισίνα, λαχανόκηπο. Καθαρό και στολισμένο με έργα τέχνης παιδιών.

    Με αίθουσες διδασκαλίας και κοινόχρηστους χώρους που  εμπνέουν τα παιδιά.

    Ένας χώρος υψηλής αισθητικής ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά. Τόσο οι τάξεις όσο και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σχεδιασμένοι με την ευαισθησία, την ευρηματικότητα και το διαδραστικό χαρακτήρα που απαιτεί ο σχεδιασμός χώρων για παιδιά.