Επικοινωνία με τους γονείς

Για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του Νηπιαγωγείου, καθώς και την ομαλή φοίτηση και πρόοδο των παιδιών, η Διεύθυνση του Σχολείου θεωρεί απόλυτα αναγκαία τη συνεργασία Σχολείου – Γονέων και την επιδιώκει στο πλαίσιο μιας ειλικρινούς και ανοιχτής επικοινωνίας και συστηματικής συνεργασίας.

H οικογένεια και το σχολείο είναι οι πιο σημαντικοί και καθοριστικοί παράγοντες που επιδρούν άμεσα στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού. Για να εξελιχθεί όμως το παιδί και να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, υπεύθυνη και ελεύθερη, πρέπει το σχολείο και η οικογένεια να ακολουθήσουν μια ενιαία παιδαγωγική φιλοσοφία και αντίληψη κι έναν παράλληλο κώδικα επικοινωνίας. Η παραπάνω φιλοσοφία στοχεύει στη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ σχολείου, γονέων, παιδιών και στη διαμόρφωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κατανόησης, σεβασμού και αποδοχής ώστε να εκφράζονται και να ικανοποιούνται οι ανάγκες όλων. 

Στον τομέα της επικοινωνίας με τους γονείς το σχολείο αναγνωρίζοντας τη ζωτική σημασία της αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ σχολείου – οικογένειας και ανταποκρινόμενο στα ωράρια των γονέων, προσφέρει τη δυνατότητα συχνών επαφών μεταξύ νηπιαγωγών και γονέων, πρωινές και απογευματινές ώρες.

Επιπρόσθετα, το PRIVILEGE οργανώνει τακτικές συναντήσεις όπως την καθιερωμένη για τον Οκτώβριο συνάντηση γνωριμίας εκπαιδευτικών – γονέων και τη συνάντηση αξιολόγησης της πορείας του παιδιού κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ακόμα, οργανώνει συναντήσεις, παρουσιάσεις και διαλέξεις για ενημέρωση τόσο των γονέων όσο και των εκπαιδευτικών σε διάφορα θέματα που αφορούν στα παιδιά και έκτακτες συναντήσεις ανάλογα με το περιεχόμενο ή το σκοπό που τις επιβάλλει.

WHAT THEY SAY

Our Happy Parents

7 χρόνια, 2 παιδιά, όμορφη εμπειρία, εξαιρετικές αναμνήσεις, φανταστικές δασκάλες, ωραίο περιβάλλον! Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για αυτό το μοναδικό ταξίδι!

Άγγελος

My son is having a great time at Privilege and he made a lot of progress in various aspects of his character. I respect the fact that you offer a huge variety of activities which have been proved useful to Marios. I strongly recommend Privillege to any parent that is looking for an advanced and high level school for his/her child!

Λουκάς

Το έλεγα και θα το λέω πάντα ότι είναι το Καλύτερο με διαφορά!!!!!

Βασιλική
Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD