Ιστορικό

Το Νηπιαγωγείο PRIVILEGE ιδρύθηκε το 1999 και λειτούργησε τον Σεπτέμβριο του 2001 καταφέρνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο.

Οι σύγχρονες, υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις του PRIVILEGE Kindergarten κατασκευάστηκαν με βάση τις ανάγκες των παιδιών και στόχευαν εξ’ αρχής στην εξασφάλιση του ιδανικού περιβάλλοντος για την παραμονή τους.

Αρχικός αλλά και διαρκής στόχος του σχολείου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και το επιτυγχάνει προσφέροντας ένα ασφαλές, οικογενειακό και στοργικό περιβάλλον, μια θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα, με ανθρώπους που έχουν πάθος με το λειτούργημα τους και νοιάζονται για τα παιδιά

1999

Ίδρυση

2001

Έναρξη λειτουργίας

2023

Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD