Καλοκαιρινό Σχολείο

Δεν «φυλάμε» παιδιά επειδή οι γονείς εργάζονται… αλλά φροντίζουμε να αξιοποιείται απόλυτα ο χρόνος τους, καλύπτουμε τις ανάγκες των γονιών και τους κάνουμε να αισθάνονται εμπιστοσύνη και σιγουριά από τις πρώτες κιόλας ημέρες της συνεργασίας μας.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα λειτουργεί τους μήνες Ιούνιο – Αύγουστο και συγκεκριμένα από την τελευταία εβδομάδα του Ιούνη μέχρι και την 2η εβδομάδα του Αυγούστου. Σε αυτό μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά από 3,5 μέχρι 10 χρονών.

Η περίοδος αυτή είναι ξέγνοιαστη και εκπαιδευτική και το καλοκαιρινό πρόγραμμα στο PRIVILEGE έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν ικανότητες και να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους καθώς διασκεδάζουν.

Περιλαμβάνει κίνηση, γυμναστική, αθλήματα, εξάσκηση, παιχνίδια, συνεργασία. Τα παιδιά συμμετέχουν σε επιλεγμένες αθλητικές δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, taekwondo, τένις, κολύμβηση, επισκέψεις εκπαιδευτικού – πολιτιστικού χαρακτήρα και ημερήσιες εκδρομές.

Στόχος του προγράμματος είναι να μεταδώσουμε στα παιδιά τις μοναδικές αξίες αλλά και την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η επαφή με τον αθλητισμό και η παρέα με τ’ άλλα παιδιά σ’ ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και να τους χαρίσουμε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς. Τα παιδιά με την καθοδήγηση και επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτικών και προπονητών μπορούν να ζήσουν εμπειρίες παιχνιδιού, μέσα από τις οποίες θα καλλιεργήσουν ικανότητες και αξίες, όπως επικοινωνία, υπευθυνότητα, αυτοπεποίθηση, πρωτοβουλία, σεβασμό και ευγενή άμιλλα.

Κάθε παιδί απολαμβάνει εξατομικευμένης προσοχής και απασχολείται στο δικό του ρυθμό σε ένα μη απειλητικό, μη ανταγωνιστικό, ζεστό και ασφαλισμένο περιβάλλον.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μία έως επτά εβδομάδες, καθώς και σίτισης με φρέσκο, υγιεινό φαγητό.

Στη μικρή αυτή χρονική περίοδο, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, κάτι που οδηγεί σε μια ζωή με επιτυχίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

✓ Μοναδική μεθοδολογία
✓ Ειδικά εκπαιδευμένοι νηπιαγωγοί και γυμναστές
✓ Μικρές ομάδες (8-10 παιδιά)
✓ Διασκεδαστική εκμάθηση
✓ Πλούσιος εξοπλισμός
✓ Ιδανικό περιβάλλον

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ

✓ Κολύμβηση (3-4 φορές / εβδομάδα)
✓ Tennis (2 φορές / εβδομάδα)
✓ Παιχνίδια στο νερό
✓ Μίνι ποδόσφαιρο
✓ Καλαθοσφαίριση
✓ Χειροσφαίριση
✓ Βόλεϊ
✓ Χορός και Κίνηση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

✓ Εκπαιδευτικά παιχνίδια
✓ Σχέδιο, Ζωγραφική
✓ Πλαστική, Κολλητική, Τύπωμα, Υφαντική
✓ Μάσκες
✓ Συζήτηση
✓ Παραμύθι
✓ Γλωσσικές δραστηριότητες
✓ Αγγειοπλαστική
✓ Χειροτεχνία
✓ Θέατρο, Θέατρο σκιών, Κουκλοθέατρο, Δραματοποίηση
✓ Εικαστικά
✓ Κοινωνική αγωγή
✓ Ηλ. Υπολογιστές
✓ Πρόγραμμα οικολογικής ευαισθητοποίησης

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επιδείξεις, διαγωνισμούς με βραβεύσεις και summer party για όλα τα παιδάκια.
Τα παιδιά μετά τις 10:30 θα βρίσκονται σε κλειστές κλιματιζόμενες αίθουσες ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας η έκθεση τους στον ήλιο θα είναι περιορισμένη.

Φαγητό
Οι γονείς θα ενημερωθούν εκ’ των προτέρων για το μενού
Τι θα φοράνε τα παιδιά
Ρούχα αθλητικά (ανοιχτόχρωμα) και καπελάκι
Τι θα φέρνουν μαζί τους τα παιδιά
Τσάντα, πετσέτα, μαγιό, παντόφλες, καπελάκι και μπουκάλι για νερό

Παρέχονται:
✓ Εποπτεία εκπαιδευτικής εξέλιξης
✓Δυνατότητα παραμονής μέχρι το απόγευμα
✓ Φαγητό
✓ Μεταφορικό

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD