Παιδική Λέσχη – Μελετητήριο

Η Παιδική λέσχη του Privilege προσφέρει στους γονείς που εργάζονται πολλές ώρες μια διπλή υπηρεσία. Φροντίζει τα παιδιά και τα βοηθά να επικεντρώνονται - χωρίς περισπασμούς όπως η τηλεόραση - στην εργασία που έχουν για το σπίτι και στην επίλυση όποιων αποριών έχουν από το σχολείο.

Το διάβασμα βγαίνει εκτός σπιτιού

Αρκετοί γονείς είναι πολύ κουρασμένοι μετά τη δουλειά για να βοηθήσουν τα παιδιά τους με τα μαθήματα τους.
Το ωράριο των δημοτικών σχολείων αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οικογενειών που δεν έχουν κάποιο μέλος της οικογένειας να προσέχει τα παιδιά όταν οι γονείς εργάζονται.

Στην Παιδική λέσχη τα παιδιά συγκεντρώνονται στην εργασία τους για καθορισμένο χρόνο ώστε να έχουν και λίγη ώρα για ελεύθερες δραστηριότητες και παιχνίδι.

Η Παιδική Λέσχη δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά που αποφοίτησαν από το PRIVILEGE. Λειτουργεί στις αίθουσες της προδημοτικής και δυνατότητα εγγραφής έχουν 16 παιδιά (2 ομάδες των 8). Το σχολικό λεωφορείο μπορεί να παραλαμβάνει παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της Αγλαντζιάς.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να καλύψουμε άλλα σχολεία γιατί θα υπάρχει καθυστέρηση και τα παιδιά μπορεί να παραμείνουν στην αυλή του δημοτικού σχολείου χωρίς επιτήρηση.

Ωράριο λειτουργίας Λέσχης

13:00-17:00 κατά τις εργάσιμες μέρες.

Μεταφορικό

Το λεωφορείο περνά από κάθε σχολείο σε καθορισμένη ώρα και τα παιδιά πρέπει να περιμένουν στο καθορισμένο σημείο έτοιμα για επιβίβαση. Τα παιδιά μεταφέρονται στο PRIVILEGE όπου γευματίζουν και συνεχίζουν με το πρόγραμμα της Λέσχης.

Γεύμα

Στα παιδιά προσφέρεται μεσημεριανό γεύμα και απογευματινό.

Πρόγραμμα

Τα παιδιά προετοιμάζονται για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, ψυχαγωγούνται και ασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες αξιοποιώντας το χρόνο τους εποικοδομητικά.

Υποχρεώσεις Γονέων

Οι γονείς οφείλουν να ελέγχουν καθημερινά την πρόοδο των παιδιών τους. Τονίζεται ότι η εμπέδωση των μαθημάτων γίνεται στο σπίτι και αποτελεί ευθύνη των γονέων.
– Σε περίπτωση απουσίας του παιδιού να ειδοποιείται έγκαιρα η Λέσχη.
– Σε περίπτωση έκτακτης αλλαγής του ωραρίου του Δημοτικού Σχολείου, οι γονείς οφείλουν να παραλάβουν οι ίδιοι τα παιδιά τους και να ενημερώσουν τη Λέσχη.
– Παιδιά με μεταδοτικές ασθένειες, ιώσεις ή ψείρες δεν γίνονται δεκτά στο νηπιαγωγείο.

Δίδακτρα Παιδικής Λέσχης

Τα δίδακτρα είναι 235€ και συμπεριλαμβάνει μεταφορά, σίτιση και διάβασμα.

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD