Ποιοι είμαστε

Το Νηπιαγωγείο PRIVILEGE ιδρύθηκε το 1999 και λειτούργησε τον Σεπτέμβριο του 2001 καταφέρνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο. Το PRIVILEGE παρέχει στους 150 μαθητές του ποιοτική εκπαίδευση σε ένα άρτια εξοπλισμένο και ασφαλές περιβάλλον.

Το σχολείο μας

Το σχολείο είναι Ελληνικό, με ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία του μαθήματος αγγλικών και το πρόγραμμα του περιλαμβάνει όσα προβλέπει το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, εμπλουτισμένο με περισσότερες ώρες διδασκαλίας, πολλές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες και σύγχρονα θέματα παιδείας. Τόσο οι νηπιαγωγοί μας όσο και οι ειδικοί συνεργάτες του PRIVILEGE, αξιοποιούν τις πιο σύγχρονες διδακτικές μεθόδους και χρησιμοποιούν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και τεχνολογικά μέσα για να διδάξουν προγράμματα αγγλικών, μαθηματικών, επιστήμης, συναισθηματικής αγωγής, ιστορίας, γεωγραφίας, τέχνης, μουσικής, τεχνολογίας, πληροφορικής, αθλητισμού και εξερεύνησης της φύσης και του περιβάλλοντος.

Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να βοηθήσουν το κάθε παιδί να καλλιεργήσει κριτική και ανεξάρτητη σκέψη και να διαμορφώσει ισχυρή και πολύπλευρη προσωπικότητα.

Στο PRIVILEGE, τα παιδιά με βάση ένα σταθερό σύστημα αξιών εφοδιάζονται με γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες τους επιτρέπουν να οξύνουν την κριτική τους σκέψη, να εξοικειωθούν με τις ανθρωπιστικές αξίες και κυρίως να διατηρήσουν την παιδικότητα και την αισιοδοξία τους και να διεκδικήσουν μια σημαντική θέση στην απαιτητική κοινωνία μας.

Διοικητική Δομή

Διοικητικό Συμβούλιο: Βάσος Κερκίδης, Ειρήνη Σπύρου
Αποτελείται από τους διευθυντές της εταιρείας V.I.O Sports & Nursery Centre Ltd
Συντονιστές Μαθημάτων: Κάθε μάθημα που διδάσκεται στο νηπιαγωγείο συντονίζεται από ένα εκπαιδευτικό ο οποίος συνεργάζεται τόσο με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς όσο και με τη Διεύθυνση του νηπιαγωγείου.

Εκπαιδευτικοί

Τόσο οι νηπιαγωγοί όσο και οι εκπαιδευτικοί των υπόλοιπων μαθημάτων (αγγλικά, κολύμπι, τένις, πληροφορική κ.λπ.) είναι πτυχιούχοι, άρτια καταρτισμένοι και επιλεγμένοι με αυστηρότατα κριτήρια. Συνεργάζονται με το σχολείο μας πολλά χρόνια και πιστεύουμε ότι είναι από τους πιο επιτυχημένους στον τομέα τους. Όλοι οι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται από τη Διεύθυνση και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Διεύθυνση Νηπιαγωγείου

Διευθυντής νηπιαγωγείου: Βάσος Κερκίδης

Το προσωπικό του σχολείου

Το Διδακτικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Σχολείου μας αποτελεί για εμάς τη σημαντικότερη επένδυση. Η πρόσληψη του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια ενώ η επιμόρφωση και η αξιολόγηση του είναι συνεχής.

Βοηθητικό Προσωπικό

Αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό που διασφαλίζει την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών όταν αυτά βρίσκονται στο Σχολείο.
Οι Σχολικοί Βοηθοί είναι αυστηρά επιλεγμένοι από τη Διεύθυνση και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD