Συναισθηματική Αγωγή

Συναισθηματική Νοημοσύνη και Κοινωνική Αγωγή

Το αν ένα παιδί θα γίνει επιτυχημένο και ευτυχισμένο θα εξαρτηθεί κυρίως από τον τρόπο που σκέφτεται.
Tο νηπιαγωγείο μας σε συνεργασία με τα προγράμματα LEARN εφαρμόζουν το πρόγραμμα: «Οι θησαυροί που έχω μέσα μου!»

Οι θησαυροί που έχω μέσα μου!

✓ Ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που στοχεύει στην καλλιέργεια και ανάπτυξη της ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

✓ Η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης και κοινωνικής αγωγής στα παιδιά αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην ικανότητά τους να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και τις σκέψεις τους, εκπαιδεύοντας τα πως να σκέφτονται σωστά και να νιώθουν καλά, να γνωρίσουν τις ικανότητες τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους, να δοκιμάζουν νέα πράγματα, να προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές, να συνεχίζουν να δοκιμάζουν, να μην τα παρατάνε και να προσπαθούν μέχρι να καταφέρουν αυτό που θέλουν, να ελέγχουν τον εαυτό τους, τις παρορμήσεις και τη συμπεριφορά τους.

✓ Μέσα από το πρόγραμμα και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες που γίνονται σε κλίμα θετικό, δημιουργικό, με διασκεδαστικό και παιγνιώδη τρόπο, θα τα βοηθήσει να αποκτήσουν τις δεξιότητες αυτές. Οι δραστηριότητες περιέχουν τα στοιχειά της εμπιστοσύνης, της αποδοχής, της ασφάλειας, της εμψυχωτικής ενθάρρυνσης, της προσπάθειας, έτσι ώστε να δημιουργήσουν και να υιοθετήσουν ένα θετικό πρότυπο.

✓ Τα παιδιά όταν από νωρίς κτίσουν συναισθηματικά υγιή θεμέλια, κτίζουν μια συναισθηματικά υγιή, ισορροπημένη προσωπικότητα στην ενήλικη ζωή τους. Ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται σωστά σε κάθε περίπτωση, σκέφτονται θετικά, νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και έχουν όμορφες σχέσεις με τους γύρω τους. Είναι χαρούμενα, δημιουργικά, έχουν αυτοπεποίθηση, βάζουν στόχους και μπορούν να πετύχουν αυτά που θέλουν στην ζωή τους.

✓ Το πρόγραμμα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ αποτελείται από 4 εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε μήνα, διάρκειας μια ώρας.

Υπεύθυνη προγράμματος: Ειρήνη Καμένου Σύμβουλος. Social Sciences and Behavioural Studies Bsc. MA Child Neurolinguistic Program
Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής PET, Parent Effectiveness Training.)

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD