Τα τμήματα μας

Το νηπιαγωγείο μας αποτελείται από 9 τμήματα σε 6 διαφορετικά ηλικιακά επίπεδα.
Σε κάθε ένα από τα τμήματα σχεδιάζεται και εφαρμόζεται το ίδιο εβδομαδιαίο εκπαιδευτικό θέμα, σύμφωνα με τις θεματικές ενότητες που ορίζει το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Το πρόγραμμα όμως διαφοροποιείται και προσαρμόζεται από την κάθε νηπιαγωγό σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών της τάξης.

Το σχολείο μας αποτελείται από τμήματα έξι επιπέδων:

  1. την τάξη για παιδιά ηλικίας 20 – 24 μηνών
  2. την τάξη για παιδιά ηλικίας 2 – 2 1/2 ετών
  3. την τάξη για παιδιά ηλικίας 2 – 3 ετών
  4. την τάξη για παιδιά ηλικίας 3 – 4 ετών
  5. την τάξη για παιδιά ηλικίας 4 – 5 ετών
  6. και την τάξη προδημοτικής
Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD