Τι κάνει το PRIVILEGE να ξεχωρίζει

Διεύθυνση με όραμα και διδακτικό προσωπικό με πάθος και αγάπη για το λειτούργημα τους, υψηλή κατάρτιση και χρόνια εμπειρίας

Οικογενειακή ατμόσφαιρα

Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού

Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ δασκάλων και γονέων

Κάθε παιδί έχει την απόλυτη προσοχή μας και τον χρόνο που χρειάζεται

Οι Νηπιαγωγοί γνωρίζουν το κάθε παιδί καλά και μπορούν να μοιραστούν μαζί σας τις λεπτομέρειες της παρουσίας του στο σχολείο, πως ήταν, πως ένιωθε, τι έφαγε, με ποιόν έπαιξε κ.λπ.

Καθημερινή διδασκαλία Αγγλικών

Στο PRIVILEGE δίνουμε έμφαση και στη διδασκαλία των Αγγλικών παρέχοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν πολύ καλή προφορική γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ευκαιρίες για εξερεύνηση και συμμετοχή σε πολλές δραστηριότητες

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να συμμετέχουν σε κάθε είδους ειδικά προγράμματα στο PRIVILEGE.

Περιβάλλον που εξάπτει τη φαντασία των παιδιών

Το νηπιαγωγείο είναι κτισμένο σε 5 οικόπεδα και διαθέτει επαρκείς χώρους για τις τάξεις, την αυλή, τον παιχνιδότοπο και τα γήπεδα. Ακόμα διαθέτει αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, πλανητάριο, κλειστό κολυμβητήριο (εγκεκριμένο και εγγεγραμμένο στον Κ.Ο.Α), γήπεδο τένις, πλούσια βιβλιοθήκη. Έχουμε σχεδιάσει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να μαθαίνουν, να αναπτύσσονται και να διασκεδάζουν.

Η τέχνη στη ζωή μας …κάθε μέρα

Τα παιδιά εξερευνούν και δημιουργούν κάτι νέο καθημερινά. Οι μικροί μας καλλιτέχνες φτιάχνουν φανταστικές δημιουργίες.

Εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις

Διαλέξεις και προγράμματα επιμόρφωσης των γονέων σε ζητήματα που του αφορούν

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD