Φιλοσοφία και όραμα

Η φιλοσοφία, η αποστολή, το όραμα μας

Η βασική φιλοσοφία και το όραμα του Νηπιαγωγείου μας είναι η προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, πλούσιο σε ερεθίσματα, γνώσεις και εμπειρίες. Και το πετυχαίνουμε ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την ακόρεστη επιθυμία των παιδιών για γνώση και εμπειρία, μέσω παιχνιδιού και μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας, αποδοχής, αγάπης και συνεργασίας.

Πρωταρχικό μας μέλημά είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, με γνώμονα τις ανάγκες, τον ρυθμό ανάπτυξης και τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Οι αξίες μας

Αξιοπιστία

Ακεραιότητα

Ειλικρίνεια

Δικαιοσύνη

Σεβασμό

Κοινωνική Ευθύνη

Ενθουσιασμός

Πάθος για τη δουλειά μας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Privilege Kindergarten νηπιαγωγείο στην Αγλαντζιά Λευκωσίας

Back To Top

Αγαπητοί γονείς

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το Privilege Kindergarten.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορεί να είναι για εσάς μια εντελώς νέα εμπειρία, να είστε γονείς που ψάχνετε νηπιαγωγείο για το παιδί σας ή να είστε γονείς παιδιών που ήδη φοιτούν εδώ. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεστε μαζί μας για να προσφέρετε στο παιδί σας μια όμορφη εμπειρία και να διασφαλίσετε ότι θα πετύχει κάποιους στόχους. Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενθάρρυνσης και στήριξης από ενθουσιώδεις νηπιαγωγούς και άλλους ειδικούς που εξάπτουν την επιθυμία για μάθηση και εμπνέουν το παιδί. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το σχολείο μας και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα 22874848 ή 99651588.

Βάσος Κερκίδης – Managing director V.I.O Sports & Nursery Center LTD